Se video om Viborg Helsepraktik – kombineret Skole, Klinik & Butik

Værd at vide om skolens sundhedsfaglige uddannelser og kurser:

På skolen tilbydes uddannelser til bl.a. Lægeeksamineret Fodplejer, Lægeeksamineret KosmetologLægeeksamineret Fysiurgisk Massør, Terapeutisk Wellness Massør, Sports- og SkadesmassørRegistreret Akupunktør og Zoneterapi uddannelse. Du kan også læse Anatomi, Fysiologi, Sygdomslære og Psykologi. Ligeledes tilbyder skolen en bred vifte af kurser og begivenheder indenfor sundhedsfaglige områder.

Alle uddannelser kan sammensættes, således du kan opnå momsfritagelse jf. Skats regler og søge om godkendelse som Registreret Alternativ Behandler. Alle uddannelser er på et meget højt niveau hvor underviserene har mange års faglig og klinisk erfaring. 

Efter endt uddannelse er det muligt at starte som selvstændig i egen klinik eller eventuelt indgå samarbejde i et klinikfællesskab. Der er til stadighed stor mangel på ovennævnte faggrupper, og med endnu mere fokus på sundhed, velvære og livskvalitet følger også større fokus på at passe og pleje krop og sind.

På klinikken hos Viborg Helsepraktik tilbydes mange behandlinger indenfor fodpleje, kosmetologi, fysiurgisk massage, terapeutisk massage, hotstone massage, zoneterapi, akupunktur, samtaleterapi og coaching samt fysioterapeutisk vejledning og træning.

Stedet er ejet og drives af Alice Kallesøe og Allan Sloth. Uddannelses niveauet på skolen er meget højt og målet er, at alle studerende færdiguddannedes med kvalifikationer som gør dem i stand til at yde en professionel behandling, tilpasset den enkelte kundes behov.

Klinikken og skolen er indrettet i 750 m² venlige og lyse lokaler i det Sundhedshuset i Viborgs centrum, kun et par minutters gang fra banegården og rutebilstationen. Skolen er 100% røgfri og omgangstonen er venlig, høflig og meget kundemindet.

Skolens motto: “Smilet starter i dine fødder” & “Wellness giver Velvære”

Har du spørgsmål til skolens sundhedsfaglige uddannelser og kurser?

Skriv en besked til os via nedenstående formular.

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]