Gavekort værdi

Home/Gavekort/Gavekort værdi

Gavekort værdi

DKK550.00

Dette er et gavekort på kr. 550,- som kan bruges til behandlinger på Viborg Helsepraktik.

Hos Viborg Helsepraktik er der behandlinger til både ham og hende. F.eks. kan du få en Kombineret massage, hvor massagen kombineres med akupunktur eller zoneterapi i en time, eller luksus manicure med håndmassage og lakering af negle. Eller du kan vælge at få fjernet hår på dine ben eller på dit bryst.

Du bestemmer selv hvad dit gavekort skal bruges til. Med et gavekort på kr. 550,- kan du også vælge en fod- og underbensmassage eller måske akupunkturbehandling?

Voucher Option 1
Varenummer (SKU): g550 Kategori:

Beskrivelse

Dette er et gavekort på kr. 550,- som kan bruges til behandlinger på Viborg Helsepraktik.

Læs vores handelsbetingelser

Hjælp til køb af gavekort online?
Du har mulighed for at overraske med et gavekort fra Viborg Helsepraktik på flere måder:

  1. Du vil sende et gavekort direkte til en person du ønsker at overraske. Det gør du ved at udfylde Modtagers navn(navnet vil fremgå på gavekortet) og Modtagers E-mail(den mailadresse som gavekortet vil blive sendt til). Herved sendes gavekortet direkte til personen det er tiltænkt, og du vil modtage en kvittering for dit køb.
  2. Du vil købe et gavekort og selv overrække det til vedkommende. Det gør du ved at udfylde Modtagers navn(navnet vil fremgå på gavekortet) og Modtager E-mail(Skriv her din egen, og du vil modtage både gavekortet og kvittering for dit køb)