Gavekort værdi

Home/Gavekort/Gavekort værdi

Gavekort værdi

DKK1,500.00

Dette er et gavekort på kr. 1.500,- som kan bruges til behandlinger på Viborg Helsepraktik.

Klinikken tilbyder fodpleje, akupunktur, massage og kosmetologi behandlinger. Behandlingerne udføres af højt uddannet personale og elever under kyndig vejledning af underviserne. Med et gavekort til kr. 1.500,- har du mulighed for at købe lækre behandlinger eller du kan vælge at købe et par Gaitline sko som er sunde og velegnet til fødder med særlige behov og fås i mange modeller og smarte farver.

Du kan også vælge at få ”En dag i himlen” som består af en luksus fodbehandling, en helkrops massage og en luksus ansigtsbehandling. Behandlingerne vare 3 timer og er total forkælelse for krop og sjæl.

Du bestemmer selv hvad dit gavekort skal bruges til, overstående er kun et eksempel.

Voucher Option 1
Varenummer (SKU): g1500 Kategori:

Beskrivelse

Dette er et gavekort på kr. 1.500,- som kan bruges til behandlinger på Viborg Helsepraktik.

Læs vores handelsbetingelser

Hjælp til køb af gavekort online?
Du har mulighed for at overraske med et gavekort fra Viborg Helsepraktik på flere måder:

  1. Du vil sende et gavekort direkte til en person du ønsker at overraske. Det gør du ved at udfylde Modtagers navn(navnet vil fremgå på gavekortet) og Modtagers E-mail(den mailadresse som gavekortet vil blive sendt til). Herved sendes gavekortet direkte til personen det er tiltænkt, og du vil modtage en kvittering for dit køb.
  2. Du vil købe et gavekort og selv overrække det til vedkommende. Det gør du ved at udfylde Modtagers navn(navnet vil fremgå på gavekortet) og Modtager E-mail(Skriv her din egen, og du vil modtage både gavekortet og kvittering for dit køb)