Gavekort værdi

Home/Gavekort/Gavekort værdi

Gavekort værdi

DKK1,000.00

Dette er et gavekort på kr. 1.000,- som kan bruges til behandlinger på Viborg Helsepraktik.

Gavekort til Viborg Helsepraktik kan bruge til mange forskellige behandlinger. Du kan også vælge at købe et par sunde sko eller sandaler. Vi tilbyder også make-up fra Bella Pierre og forskellige kropsprodukter fra bla. Medex og Gewhol. Du kan også vælge at få en antistress massage – blid, rolig og afstressende efterfulgt af en luksus fodbehandling med fodmassage.

Alle vores behandlinger udføres af professionelle behandlere med mange års erfaring. Du bestemmer selv hvad dit gavekort skal bruges til, overstående er kun et eksempel.

Voucher Option 1
Varenummer (SKU): g1000 Kategori:

Beskrivelse

Dette er et gavekort på kr. 1.000,- som kan bruges til behandlinger på Viborg Helsepraktik.

Læs vores handelsbetingelser

Hjælp til køb af gavekort online?
Du har mulighed for at overraske med et gavekort fra Viborg Helsepraktik på flere måder:

  1. Du vil sende et gavekort direkte til en person du ønsker at overraske. Det gør du ved at udfylde Modtagers navn(navnet vil fremgå på gavekortet) og Modtagers E-mail(den mailadresse som gavekortet vil blive sendt til). Herved sendes gavekortet direkte til personen det er tiltænkt, og du vil modtage en kvittering for dit køb.
  2. Du vil købe et gavekort og selv overrække det til vedkommende. Det gør du ved at udfylde Modtagers navn(navnet vil fremgå på gavekortet) og Modtager E-mail(Skriv her din egen, og du vil modtage både gavekortet og kvittering for dit køb)