Gavekort vælg selv beløb

Home/Gavekort/Gavekort vælg selv beløb

Gavekort vælg selv beløb

Velvære til en du holder af.

Forkæl en du holder af med et gavekort til Viborg Helsepraktik. Det glæder altid med et gavekort, hvad enten lejligheden er fødselsdag, jul, fars-eller morsdag, værtinde gave eller bare ren forkælelse.

Gavekortet kan også bruges til kurser eller uddannelse på Viborg Helsepraktiks skole eller på produkter i butikken. F.eks. kan du tage et kursus i øreakupunktur eller kursus i Hotstone massage eller du kan læse anatomi, fysiologi og sygdomslære… Det er dig der bestemmer.

Hos os kan du købe et gavekort til en bestemt behandling eller lade modtageren selv vælge mellem vores mange skønne wellness behandlinger.

Mindste beløb :DKK50.00

Voucher Option 1
Varenummer (SKU): gvalgfri Kategori:

Beskrivelse

Vælg selv værdien af dit gavekort til brug på Viborg Helsepraktik

Læs vores handelsbetingelser

Hjælp til køb af gavekort online?
Du har mulighed for at overraske med et gavekort fra Viborg Helsepraktik på flere måder:

  1. Du vil sende et gavekort direkte til en person du ønsker at overraske. Det gør du ved at udfylde Modtagers navn(navnet vil fremgå på gavekortet) og Modtagers E-mail(den mailadresse som gavekortet vil blive sendt til). Herved sendes gavekortet direkte til personen det er tiltænkt, og du vil modtage en kvittering for dit køb.
  2. Du vil købe et gavekort og selv overrække det til vedkommende. Det gør du ved at udfylde Modtagers navn(navnet vil fremgå på gavekortet) og Modtager E-mail(Skriv her din egen, og du vil modtage både gavekortet og kvittering for dit køb)