Bliv uddannet massør hos Viborg Helsepraktik

Undervisning på højt fagligt niveau

Viborg Helsepraktik udbyder tre forskellige massøruddannelser. Alle uddannelsesforløbene giver dig teoretisk viden og praktiske kompetencer – så du er klædt godt på til at udleve drømmen om at være massør!

Vores tre uddannelser til massør er: Fysiurgisk massør, terapeutisk massør og sportsmassør. Igennem alle tre uddannelsesforløb vil du blive undervist af dygtige fagfolk. Du får stærke kompetencer, der gør dig egnet til at arbejde som massør i adskillige sammenhænge.

Bliv uddannet massør, og hjælp dine kunder til en bedre hverdag

Drømmer du om at forbedre andres liv gennem massage? Så kunne en af vores massøruddannelser meget vel være det rette for netop dig. Forløbene er blandt andet sammensat med fokus på teknikker, anatomi og sygdomslære, der gør dig egnet til at tilbyde langt mere end blot velvære.

Massøruddannelserne hos Viborg Helsepraktik giver dig de helt rette værktøjer til enten at afhjælpe sportsskader, lindre og forebygge rygproblemer eller skabe mental afslapning. Du kan læse mere om vores forskellige massøruddannelser her på siden og finde lige det forløb, der matcher dig.

Spørgsmål til uddannelserne?

Har du spørgsmål til de massør uddannelser vi udbyder, er du meget velkommen til at kontakte Viborg Helsepraktik.

  SKOLENS MASSØR UDDANNELSER

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder

  Så modtager du automatisk nyheder fra Viborg Helsepraktik

  Tak! du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev
  Der er sket en fejl ved tilmeldingen. Prøv venligst igen!

  Vi glæder os til at fortælle dig mere om vores massør uddannelser

  Ring eller skriv til os for en uforpligtende samtale om mulighederne for at starte som elev på en af skolens massør uddannelser.

  Ring til os

  4014 5454
  MANDAG – FREDAG 09:00 – 17:00

  Skriv til os

  Kontaktformular