Terapeutisk Wellness Massør uddannelse

Hos Viborg Helsepraktik udbydes en bæredygtig uddannelse til Terapeutisk Wellness Massør. Der undervises på et højt fagligt niveau i de relevante områder om kroppens knogler og musklernes anatomi, fysiologi og sygdomslære samt massageteknikker, som du har brug for som kompetent terapeutisk massør. Underviserne er uddannet fysioterapeut, sygeplejerske, fysiurgisk massør, terapeutisk massør og psykoterapeut.

Terapeutisk massage adskiller sig fra almindelig massage, da den gives af særligt uddannede personer med kendskab til kroppens og psykens sammenspil koblet sammen med anatomi og fysiologi. Ved massagen opnår man at ømme muskler bliver mindre ømfindige, at træthed bliver til energi, at smerterne kan forsvinde, samt at psyken afhjælpes til afslapning.

Uddannelsen til Terapeutisk Wellness Massør:

Terapeutisk Wellness Massør – 100 lektioner med udgangspunkt i at du skal lære massage og massageteknikker, samt anatomi og fysiologi fra bunden.
Terapeutisk Massør uddannelsen kan være for dig, der arbejder som pædagog, på en behandlingsinstitution, arbejder i psykiatrien, har med børn-unge-voksne at gøre, som er socialt og mentalt udfordret. Du behøver ikke at have viden om kroppen, anatomi og massage i forvejen.

Terapeutisk massage formidler følelser som omsorg, medfølelse og bekræftelse. Den fungerer som et psykologisk/pædagogisk redskab, der giver modtageren mental og fysisk velvære, afspændthed, tryghed og nærvær.

Terapeutisk massage uddannelsen giver kompetencer til at starte som selvstændig Terapeutisk Massør umiddelbart efter den afsluttende eksamen.

Der er mange forskellige former for massage, og terapeutisk massage er en ældgammel behandlingsmetode, der kan spores hele 5000 år tilbage til Kina. Alt efter hvilket temperament man har, finder man ud af, hvad man har det bedst med, og hvad man skal bruge det til.

Huden er vores største sanseorgan og følesansen er sammen med hørelsen den sans, som er længst intakt i livets sidste fase. Med den stigende interesse for alternative behandlingsformer er vi begyndt at genopdage betydningen af terapeutiske berøringer og den særlige rolle, som terapeutisk massage kan spille i behandlingen af mange medicinske sygdomme.

Bliv RAB - Registeret Alternativ Behandler

Viborg Helsepraktik har RAB-godkendte behandlere.

Som uddannet Terapeutisk Massør kan du også blive RAB-godkendt.

Uddannelsen til Terapeutisk opfylder kravene for RAB-godkendelse.

Terapeutisk massoer uddannelse i Viborg på Viborg Helsepraktik
Bliv terapeutisk massør på Viborg Helsepraktik skole
Lær at give wellness massage og terapeutisk massage

Terapeutisk Wellness Massør
Uddannelsen indeholder 100 lektioner fordelt på massageteknikker, anatomi, fysiologi, sygdomslære, psykosomatik, psykologi og afspænding. Der er ingen særlige optagelseskrav. Al undervisning tager udgangspunkt i, at alle skal have den nye viden helt fra bunden.
Du vil lære de grundlæggende værktøjer indenfor kommunikation, selvværd og selvtillid, sammenspillet mellem kroppen og psyken, og få uddybende viden om de livskriser, som kunder kan komme med ud over fysiske / kropslige problemer.

Ønsker du at modtage en gældende studieplan for en af uddannelser til terapeutisk massør, så kontakt venligst skolen nederest på siden.

Terapeutisk Wellness Massør uddannelse på 100 lektioner:

Opstart af Terapeutisk Wellness Massører:
Lørdag d. 22. august 2021 – Hold startet.
Lørdag d. 22. januar 2022 – Tilmelding åben.

Varighed:
Massage uddannelse på 100 lektioner fordelt over 4 måneder.
Uddannelsen til Terapeutisk Wellness Massør afsluttes med en skriftlig og en praktisk eksamen.
Ved eksaminationen gives ingen karakter og eksamen gennemføres ved bestået eller ikke bestået.
Uddannelsen til Wellness Massør er tilrettelagt med undervisning 5 weekender og 3 onsdag aftener. Det vil derfor være muligt samtidig at passe et job eller stå til rådighed for arbejdsmarkedet under uddannelsen.

Mulighed for tilskud på Terapeutisk Massør uddannelsesforløb:
Hvis du er ledig, på kontanthjælp, sygemeldt i længere tid, på vej i revalidering eller lignende, så kan du muligvis søge tilskud til Terapeutisk massør uddannelsen:
Du skal kontakte din hjemkommune, dit Jobcenter eller din A-kasse for at høre om du har denne mulighed. Det er din aktør, udfra gældende regler, der vurderer og beslutter dette.

Sammen med din tilmelding, skal du betale startgebyr på uddannelsen, for at sikre dig at pladsen er din.
Når dit startgebyr er registreret i vores bank, får du tilsendt en uddannelseskontrakt med betalingsaftalen.

Terapeutisk Wellness Massør uddannelse:
Pris i alt 14.800 kr.
Startgebyr på 6.800 kr. betales ved tilmelding, og resten skal betales i 2 rater á 4.000 kr. eller efter aftale.

Efter endt uddannelse er du klar til at starte som selvstændig eller som ansat i en igangværende klinik.

Re-eksamen
Det er muligt at gå til re-eksamen 2 gange i begge eksaminer. Tidspunktet for re-eksamen aftales individuelt, og der må påregnes ventetid.
Pris for re-eksamen:
Skriftlig: 1.250 kr.
Praktisk: 3.000 kr.

Her finder du tilmeldingsblanketten til uddannelsen til Terapeutisk Massør. Tilmeldingsblanketten udskrives, udfyldes og sendes til Viborg Helsepraktik, Toldboden 1, 4. sal B, 8800 Viborg.

Hent tilmeldingsblanketten her: Tilmeldingsblanket

Hør mere om terapeutisk massør uddannelsen

Ønsker du yderligere informationer angående Terapeutisk Massør uddannelsen, er du velkommen til at benytte nedestående formular.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Telefonnummer (skal udfyldes)

    Din besked