Uddannelser på skolen

Uddannelse til Fodplejer i Viborg

Fodplejer uddannelse

Hos Viborg Helsepraktik udbydes uddannelse til Lægeeksamineret Fodplejer. Der er sammensat en bæredygtig fodplejer uddannelse, hvor der undervises på et højt fagligt niveau.

Fodpleje uddannelsen giver kompetencer til at starte som selvstændig Lægeeksamineret Fodplejer umiddelbart efter endt uddannelse.

Læs mere om Fodplejer uddannelsen

Behandling med Akupunktur i Viborg

Akupunktør uddannelse

Akupunktur uddannelsen tager ca. 1½ år og består af 40 undervisningsdage med akupunktur, fordelt på teori og klinisk praksis. For at sikre et højt fagligt niveau inden for professionel akupunktur, prioriterer Viborg Helsepraktik at der arbejdes kontinuerligt med udvikling af akupunktur uddannelsen, så uddannelsesniveauet forbliver højt.

At blive akupunktør på vores skole, vil sikre dig en uddannelse på et højt fagligt niveau.

Læs mere om Akupunktør uddannelsen

Bliv Kosmetolog i Viborg

Kosmetolog uddannelse

Viborg Helsepraktik udbyder uddannelse til Lægeeksamineret Kosmetolog. Der er sammensat en bæredygtig kosmetolog uddannelse, hvor der undervises på et højt fagligt niveau. På vores kosmetologskole bliver du uddannet kosmetolog med kompetencer til at starte som selvstændig Lægeeksamineret Kosmetolog umiddelbart efter endt uddannelse. Kosmetologi henvender sig til alle, lige fra unge med sund og smuk hud til ældre klienter som har svært ved selv at varetage den almindelige behandling af huden.

Læs mere om Kosmetolog uddannelsen

Bliv Zoneterapeut i Viborg

Zoneterapeut uddannelse

Bliv Zoneterapeut og få en bæredygtig Zoneterapi uddannelse. Uddannelsen giver dig kompetencer til at behandle kroppen på og under fødderne på en blid måde. Dette er med til at harmonisere alle vores indre blokeringer, systemer og energistrømme.

Uddannelsen er opbygget, så du kan passe et job ved siden af dit studie. Efter endt uddannelse vil du kunne starte din egen klinik som registreret Zoneterapeut. Du vil kunne søge om optagelse i en brancheforening.

Læs mere om Zoneterapeut uddannelsen

Sports- og skadesmassoer uddannelsen i Viborg

Sports- og skadesmassør uddannelse

En uddannelse, der gør dig i stand til at behandle sportsskader. Er der opstået en skade, kan en hurtig og professionel behandling mindske smerter og afkorte restitutionsforløbet.
En sports- og skadesmassør har altid til formål at øge flow og iltforsyning til kroppens væv for at understøtte en hurtigere heling. Uddannelsen tager udgangspunkt i, at du allerede er uddannet massør.

Du vil på uddannelsen lære at vurdere patient og skade samt lære teknikker til undersøgelse og behandling af skaden.

Læs mere om Sportsmassør uddannelsen

Massage uddannelse i Viborg

Fysiurgisk Massør uddannelse

Bliv Massør og få en spændende og lærerig viden om kroppen. På uddannelsen til Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør vil du få en grundig gennemgang af alle relevante muskler i kroppen, både musklernes udspring, hæfte, funktion og egenskaber. Som elev på Massør uddannelsen skal man både massere hinanden og have betalende kunder i klinikken, da dette giver en god læring. Massør uddannelsen indeholder 150 lektioner fordelt på massageteknikker i teori og praksis. Forudsætningen for at deltage på vores massage uddannelse er, at du har lyst til at arbejde med mennesker.

Læs mere om Massør uddannelsen