Sportsmassør uddannelsen:
Bliv uddannet Sports- og skadesmassør

Sports- og skadesmassør uddannelsen er for dig, som allerede har et solidt fagligt og praktisk fundament som massør, hvor du allerede har gjort dig nogle erfaringer som behandler og måske er løbet ind i nogle udfordringer i forhold til behandling af kunders akutte eller gamle skader.

Sportsmassør uddannelsen giver dig nogle virkelig gode redskaber til at vurdere dine kunders aktuelle behov, hvis de har skader i muskler eller led. Skader kan opstå i alle situationer – på vej hjem fra købmanden, efter mange års monotont arbejde, på et festligt dansegulv og i alverdens sportslige sammenhænge. Vi fokuserer hermed på såvel akutte skader som overbelastningsskader, og målgruppen for kunderne er alle mennesker, og altså ikke kun de sportsaktive. En skade behandles på samme måde uanset hvordan, den er opstået.

Du lærer at undersøge, vurdere og behandle med specifikke teknikker, rådgive i øvelser, aflastning og varighed af en skade, samt vurdere, hvornår kunden skal sendes videre til anden behandling eller udredning. Desuden indeholder sports- og skadesmassør uddannelsen introduktion til tapening med fast sports tape og KinesioTape, og du lære enkle men effektive tapeninger til udvalgte lidelser. Undervisningen på sportsmassør uddannelsen er meget praktisk orienteret, og der er ingen afsluttende eksamen.

Sports- og skadesmassør uddannelsen indeholder 50 lektioner som kan tælle med i RAB-godkendelse.

Underviserne er 3 uddannede fysioterapeuter med mange års erfaring med behandling og undervisning.

Videreuddannelse for massører

Bliv uddannet fysiurgisk massør hos Viborg Helsepraktik

Uddannelsen bygger på den erfaring, du allerede har som massør

Tag uddannelsen til Fysiurgisk massør i Viborg
Uddannelse til Sports- og skadesmassør i Viborg
Sports- og skadesmassoer uddannelsen i Viborg
Bliv Sports- og skadesmassør i Viborg