Psykologi

Målet er at gøre kursisten i stand til at tage hensyn til psykologiske aspekter i sin behandling. Et gennemgående tema er behandlerens rolle i mødet med sin klient.

Kurset foregår over tre weekender kl. 9.00 – 15.00 hver dag. Kurset udbydes både forår og efterår. Kurset kan følges af alle, uanset om man følger andre uddannelsesforløb på skolen, og det kræver ingen særlige kvalifikationer.

Timerne kan tælles med i ansøgningen om RAB godkendelse og opfylder Skats krav.

Underviserne har alle både praktisk og undervisningsmæssig erfaring og er uddannet sygeplejerske, fysioterapeut, coach og psykoterapeut, hvilket sikrer et højt niveau.

Psykologi – 50 lektioner
Det er kursets formål at give behandleren en forståelse af nogle af de psykologiske aspekter, vi kan møde hos vore klienter, således at behandleren vil være i stand til at møde klienten der, hvor vedkommende har sit udgangspunkt.

Der er ikke eksamen eller afsluttende prøve. Der udstedes kursusbevis ved tilfredsstillende deltagelse i undervisningen

Ønsker du at høre mere om psykologiforløbet, så kontakt venligst skolen. Send os en henvendelse via kontaktformularen nedenfor.

Opstart af nye hold
2 gange årligt – forår og efterår.

Næste opstart forår er Lørdag d. 6. marts 2021. – Tilmelding åben

Næste opstart efterår er Lørdag d. 4. september 2021. – Tilmelding åben

I alt 50 lektioner inkl. 8 timers hjemmestudie fordelt på 6 undervisningsdage.
Lektionerne er med fokus på “Terapeutens rolle som behandler” der er det gennemgående tema.

Pris inkl. diplom: 4.800 kr.

Undervisningsmateriale udleveres på kurset og er inkluderet i prisen.

Her finder du tilmeldingsblanketten til uddannelsen til psykologi. Tilmeldingsblanketten udskrives, udfyldes og sendes til Viborg Helsepraktik, Toldboden 1, 4. sal B, 8800 Viborg.

Hent tilmeldingsblanketten her: Tilmeldingsblanket

Spørgsmål til Psykologi?

Du kan også tilmelde dig psykologiforløbet her. Du vil blive besvaret hurtigst muligt om der er ledige pladser på forløbet og med informationer om skolens betalingsoplysninger. Du er først sikret en plads når vi har modtaget din tilmelding samt indbetaling.

    Psykologi kursus i Viborg