PERSONDATAPOLITIK
Det er vigtigt, at du føler dig tryg ved at handle på Viborghelsespraktik.dk.
Viborg Helsepraktik driver og er dataansvarlig for www.viborghelsepraktik.dk. Vi lever op til alle regler i persondataloven.
Viborg Helsepraktik gemmer ikke dine personlige data generelt, medmindre vi er forpligtet i henhold til gældende lovgivning.

Når du handler på www.viborghelsepraktik.dk, tilmelder dig vores nyhedsbrev eller noget andet, bliver dine personlige data gemt af webadministratoren som kun har adgang til dem om nødvendigt.

Du kan til enhver tid:

  • indgive klage til en tilsynsmyndighed (f.eks. Datatilsynet)
  • anmode om adgang til og berigtigelse eller sletning af personoplysningerne
  • begrænse eller modsætte dig behandling af personoplysninger
  • anmode om dataoverførsel

Overførslen af data mellem Viborg Helsepraktik og andre parter er baseret på en dataoverførselsaftale.
Du kan anmode om en kopi af dataoverførselsaftalen, der er indgået mellem Viborg Helsepraktik og vores eksterne leverandører samt samarbejdspartnere.

Du kan få yderligere oplysninger om de personlige data, som Viborg Helsepraktik gemmer og behandler, ved at kontakte os på mail info@viborghelsepraktik.dk.
Derudover kan du gøre indsigelse mod hvilke af dine personlige oplysninger, der behandles, og anmode om, at dine personlige data bliver ændret eller tilbagekalde dit samtykke til en sådan behandling til enhver tid.
Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage eller ændre dine data, bedes du meddele det til Viborg Helsepraktik’s webadministrator. Hvis du har nogen klager over Viborg Helsepraktik’s behandling af dine personlige data, kan du desuden kontakte Datatilsynet.

Du kan få en kopi af dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinelæsbart format ved at kontakte Viborg Helsepraktik.

A) Når du handler på www.viborghelsepraktik.dk
Når du handler og betaler på viborghelsepraktik.dk, sker betalingen på en sikker forbindelse, som sikrer, at dine betalingsoplysninger ikke er tilgængelige for uvedkommende.

Når du handler på viborghelsepraktik.dk, beder vi dig oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse.
Vi opbevarer disse informationer sikkert på Viborg Helsepraktik’s servere via Curanet A/S, som er beskyttet bag flere sikkerhedsforanstaltninger.
Informationerne er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Viborg Helsepraktik.
Vi registrerer og logger ikke disse personlige oplysninger, men anvender dem kun i forbindelse med oprettelse og ekspedition af dine bestillinger og for at hjælpe dig med dine henvendelser.
Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Vi benytter alene din e-mailadresse som led i gennemførelsen af din ordre. Vil du gerne modtage vores nyhedsbrev, kræver det særlig accept fra dig.
Vi benytter ikke dit telefonnummer til at kontakte dig i salgsøjemed. Du vil kun blive kontaktet telefonisk, hvis der er problemer med din ordre og/eller for at få besked om din henvendelse via vores kontaktformularer.

Viborg Helsepraktik hverken overdrager, sælger eller gør dine personlige oplysninger tilgængelige for tredjemand, herunder andre virksomheder.
Vi registrerer IP-adressen hvorfra du foretager køb. Denne information kan anvendes i en evt. politiefterforskning, da vi anmelder falske betalinger til politiet.
Vi frigiver konto og andre personlige oplysninger, når vi finder det nødvendigt for at følge gældende lov og for at imødegå svindel og bedrageri f.eks. i forbindelse med kreditkort og internethandel.

B) Informationer du giver os i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev
Hos Viborg Helsepraktik gør vi os umage for, at følge gældende regler og love for god markedsføring. Derfor sender vi kun nyhedsbreve til modtagere, som selv har valgt at tilmelde sig. Hvis du har modtaget vores nyhedsbrev uden at have givet os din accept, kan det skyldes, at en person, som du kender, har videresendt nyhedsbrevet til dig.

Vi gemmer dine oplysninger i en database på en beskyttet server. Det er kun Viborg Helsepraktiks webadministrator i samarbejde med en ekstern samarbejdspartner, der har adgang til dine oplysninger.

Vi garanterer, at vi ikke videregiver eller sælger din e-mailadresse til andre virksomheder.
Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at skrive til os. Du kan også afmelde nyhedsbrevet i et link nederst i den mail, du modtog fra os.

C) Automatiske informationer
Vi vil gerne tilbyde en brugervenlig hjemmeside med information, der er relevant for dig. Derfor anvender vi teknologier, der kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Vi indsamler denne information ved hjælp af cookies. En cookie er en lille tekstfil, som bliver gemt på din computer. Det betyder i praksis, at vores hjemmeside kan huske dig når du besøger hjemmesiden i flere omgange, og at vi kan indhente statistik som fortæller, hvordan du og andre brugere anvender hjemmesiden.

Vi anvender cookies fra Google Analytics. Det hjælper os med at finde ud af, hvilke dele af vores hjemmeside du ser, når du klikker dig rundt på www.viborghelsepraktik.dk.

Du kan til enhver tid slette cookies i din browser. På minecookies.org kan du for hver browsertype få en vejledning i, hvordan du sletter dine cookies. Vær dog opmærksom på, at hvis du indstiller din browser til ikke at acceptere cookies, er der dele af hjemmesiden, som du ikke kan benytte. Vi anbefaler derfor, at du tillader brugen af cookies.
En del af de oplysninger, som Viborg Helsepraktik indsamler, kan blive offentliggjort, men det vil være i anonymiseret form, f.eks. i en oplysning om antallet af besøgende på hjemmesiden.
Information om vores kunder er en vigtig del af vores forretning, og vi hverken sælger eller bytter informationerne med andre. Såfremt dine oplysninger eventuelt skal deles med tredjepart, vil du få muligheden for at sige nej.

Vi indhenter specifikke oplysninger om din hardware og software, samt din brug af viborghelsepraktik.dk. Vi bruger disse oplysninger til optimering af viborghelsepraktik.dk samt fejlsøgning heraf. Vi indhenter også oplysninger om hvilke sider, samt øvrige oplysninger, du besøger på viborghelsepraktik.dk, så vi kan analysere os frem til, hvordan brugerne anvender hjemmesiden.
Dine data videregives ikke til tredjepart og slettes automatisk efter 30 dage.

D) Praktisk information om nyhedsbreve
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet kan du forvente at modtage ca. 1 hver anden måned via e-mail fra Viborg Helsepraktik sendt til dig gennem Mailchimp.

Du kan til enhver tid nemt afmelde nyhedsbrevet via linket i bunden af mailen.

Nyhedsbrevene indeholder de seneste tilbud, nyheder samt information om aktuelle kampagner indenfor Viborg Helsepraktik’s branche.
Ydermere giver du samtykke til at modtage servicemeddelelser, herunder opfølgende e-mails efter køb på viborghelsepraktik.dk mfl.

DATABESKYTTELSES ERKLÆRING
I forbindelse med at du søger et job hos Viborg Helsepraktik, registreres din ansøgning og dine data i vores ansøgningssamling efter følgende retningslinjer:
Jobopslag
Uopfordret ansøgning
Jobbeskrivelse og jobtitel

HVEM SER DINE DATA?
Din ansøgning og de persondata, du indtaster, vil udelukkende blive brugt i rekrutteringsøjemed og vil blive vurderet af rekrutteringsansvarlige hos Viborg Helsepraktik – herunder Skoleleder, Souschef og Administrationsansvarlig. Dine personlige oplysninger bliver selvfølgelig behandlet med fuld fortrolighed.

HVORFOR GEMMER VI DINE DATA?
Din ansøgning og persondata vil blive gemt i ansøgningsdatabase. Selvom du ikke kommer i betragtning til den stilling, du har søgt, gemmer vi dine oplysninger til en eventuel senere ledig stilling, med mindre du aktivt skriver til os at du ønsker at slette dine data. Kontakt os direkte på info@viborghelsepraktik.dk.

KRAV TIL OPLYSNINGER
Det er op til dig, at sørge for, at de persondata, du afgiver, er korrekte og fyldestgørende. Du bedes undlade at angive personfølsomme oplysninger om f.eks. religion, seksuel orientering, race eller sundhedsoplysninger. Vær venligst opmærksom på, at din e-mail adresse fungerer som dit unikke ID, når du kontakter Viborg Helsepraktik. Vi anbefaler derfor, at du angiver en personlig e-mail adresse, som andre ikke har adgang til.

SIKKERHED
Alle data bliver lagret på sikre servere hos Viborg Helsepraktik. Dine data vil blive gemt i op til 12 måneder og derefter vil de blive slettet.

Tredje parts dataprocessor
Admind
Dropbox
Google – https://www.google.com/intl/en-GB/policies/privacy/
Mailchimp – https://mailchimp.com/legal/privacy/
Curanet A/S – https://www.curanet.dk/datacenter/

Firmaoplysninger:
Firmanavn: Viborg Helsepraktik v/Alice Løvengreen Kallesøe
Ejer: Alice Løvengreen Kallesøe
CVR. nr. 25733290
Adresse: Sundhedshuset
Toldboden 1, 4. sal B
8800 Viborg
Tlf.: +45 4014 5454
E-mail adresse: info@viborghelsepraktik.dk
Hjemmeside: www.viborghelsepraktik.dk