Kombineret Skole, Klinik & Butik

Viborg Helsepraktik skole udbyder uddannelser til Lægeeksamineret Fodplejer, Lægeeksamineret Kosmetolog, Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, Terapeutisk Massør, Sports- og SkadesmassørRegistreret Akupunktør og Zoneterapi uddannelse. På skolen kan også læses Anatomi, Fysiologi, Sygdomslære og Psykologi. Ligeledes tilbydes en bred vifte af kurser indenfor forskellige sundhedsfaglige områder.

Alle uddannelserne kan sammenstykkes, så man kan opnå momsfritagelse jf. Skats regler samt søge om godkendelse som Registreret Alternativ Behandler. Alle uddannelserne er på et højt fagligt niveau hvor underviserene har mange års klinisk erfaring. 

Efter endt uddannelse er det muligt at starte som selvstændig med egen klinik eller indgå i klinikfællesskab. Der er i dag stor mangel på disse faggrupper, og med fokus på sundhed, velvære og livskvalitet følger også større fokus på at passe og pleje sin krop.

Viborg Helsepraktik klinik tilbyder behandlinger indenfor fodpleje, kosmetologi, fysiurgisk massage, terapeutisk massage, hotstone massage, zoneterapi, akupunktur, samtaleterapi og coaching samt fysioterapeutisk vejledning og træning.

Viborg Helsepraktik er privat ejet og drives af Alice L. Kallesøe og Allan L. Sloth. Uddannelsesniveauet på skolen er højt og målet er, at de færdiguddannedes kvalifikationer gør dem i stand til at yde en optimal behandling, tilpasset den enkelte klients problemer og behov.

Skolen og klinikken er indrettet i 700 m² lyse og venlige lokaler i det nye Sundhedscenter i Viborg centrum, kun 2 minutters gang fra banegård og rutebilstation, stedet er selvfølgelig røgfri og omgangstonen er venlig, høflig og kundemindet.

Skolens motto: “Smilet starter i dine fødder”

Skolens mission, vision og mål:

Vi ser det som vores mission at være med til at udbrede viden om og forståelse for den alternative og sundhedsfaglige verdens muligheder for det enkelte menneske.

Skolens overordnede vision er at sætte det enkelte menneskes sundhed og velvære i centrum med en høj kompetence, en høj faglighed og stor seriøsitet i behandlingerne såvel som i uddannelserne.

Skolens overordnede mål er at tilbyde de bedst mulige uddannelser og behandlinger, indenfor den alternative og sundhedsfaglige verden.
Vores overordnede mål er ligeledes at fremstå som en kompetent virksomhed med fagligt kompetente og seriøse medarbejdere i både skole- og behandlingsdelen.

Se en kort video om sundhedsfaglige uddannelser og kurser hos Viborg Helsepraktik:

Mød personalet på Viborg Helsepraktik

Alice Løvengreen Kallesøe
Alice Løvengreen KallesøeSkoleleder
Lægeeksamineret fodplejer, massageterapeut, coach og psykoterapeut. Underviser i psykologi, fodpleje og massage.
Robin Persson
Robin PerssonSouschef og Underviser
Underviser i psykiatri og kommunikation.
Charlotte Lind
Charlotte LindFysioterapeut og massageansvarlig
Fysioterapeut, coach, terapeutisk og fysiurgisk massør, zoneterapeut og registeret akupunktør.
Underviser på alle uddannelserne.