Tag din massør uddannelse hos Viborg Helsepraktik
– vi tilbyder flere massage uddannelser

Med en massør uddannelse fra Viborg Helsepraktik bliver du klædt godt på til livet som massør. Vi sørger gennem hele undervisningsforløbet for at sætte dig grundigt ind i alt omkring kroppens anatomi, fysiologi og massageteknikker så du er bedst muligt rustet til dine kommende massageopgaver.

Massage er gennem flere tusinde år brugt som en anerkendt behandlingsform mod muskelømhed, muskelskader og generelt velværd. Hvis du selv har prøvet at modtage massage, kender du helt sikkert følelsen af afslapning i muskler og led umiddelbart efter massagen er overstået. Gennem Viborg Helsepraktik’s massage skole tilstræber vi, at lære dig alt du har brug for at vide for at komme godt i gang som massør.

Hos Viborg Helsepraktik er vores massør uddannelse delt op i tre forskellige massagetyper med hvert deres formål:

Fysiurgisk massør uddannelse

Når du tager uddannelsen som fysiurgisk massør på Viborg Helsepraktiks massage skole, bliver du undervist både teoretisk og praktisk i dybdemassage.

Dybdemassage gennemarbejder muskler og bindevæv og øger blodcirkulationen i kroppen.

Den øgede blodcirkulation giver musklerne mere ilt og sørger for at eventuelle affaldsstoffer og væskeophobninger i musklerne bliver skyllet ud.

Læs mere om uddannelsen til fysiurgisk massør

Terapeutisk massør uddannelse

Når du tager uddannelsen som terapeutisk massør uddannelse (også kaldet en massage uddannelse) på Viborg Helsepraktiks massage skole, lærer du alle de grundlæggende massageteknikker. Hvad der adskiller en terapeutisk massør fra en fysiurgisk massør, er den terapeutiske massage uddannelse og viden omkring kroppens psyke.

Viborg Helsepraktiks massør uddannelse som terapeutisk massør lærer dig at bruge massage som et redskab til at skabe og opnå mere energi og velvære hos kunden, både fysisk og psykisk.

Foruden teoretisk og praktisk undervisning i anatomi, fysiologi og massageteknikker, bliver du grundigt undervist i forskellige kommunikationsformer så du er klar til at lette både krop og sind hos kunden – ofte kan muskelømhed nemlig have rod i kundens psykiske tilstand og ikke nødvendigvis fra overbelastning af muskler og led som sådan.

På Viborg Helsepraktiks massage skole undervises du naturligvis af uddannede fysioterapeuter, fysiurgiske massører og psykoterapeuter.

Læs mere om uddannelsen til terapeutisk massør

Sports- og skadesmassør uddannelse

Med professionel og hurtig behandling fra en sports- og skadesmassør kan massage mindske smerter og i de fleste tilfælde og afkorte et Sports- og skadesmassoer uddannelsen i Viborgeventuelt genoptræningsforløb. Derfor er der i mange tilfælde brug for en uddannet Sportsmassør.

Sports- og skadesmassøren kan give en grundig dybdegående massage, som vil hjælpe kroppen med at udskille diverse affaldsstoffer og tilfører frisk ilt rundt i kroppen samt næringsrigt blod.
Det kan være meget nyttigt for personer, som træner rigtig meget, eller for mennesker med meget monotont arbejde.

Læs mere om uddannelsen til Sports- og skadesmassør

Spørgsmål?

Ring og få en uforpligtende snak med vores uddannelseansvarlig, på telefon 40 14 54 54.

Alice Kallesøe Skoleleder

Alice Kallesøe
Uddannelsesansvarlig

Bliv kontaktet

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)