Butik

Home/Butik
  • Velvære til en du holder af. Forkæl en du holder af med et gavekort til Viborg Helsepraktik. Det glæder altid med et gavekort, hvad enten lejligheden er fødselsdag, jul, fars-eller morsdag, værtinde gave eller bare ren forkælelse. Gavekortet kan også bruges til kurser eller uddannelse på Viborg Helsepraktiks skole eller på produkter i butikken. F.eks. kan du tage et kursus i øreakupunktur eller kursus i Hotstone massage eller du kan læse anatomi, fysiologi og sygdomslære… Det er dig der bestemmer. Hos os kan du købe et gavekort til en bestemt behandling eller lade modtageren selv vælge mellem vores mange skønne wellness behandlinger.
  • Dette er et gavekort på kr. 275,- som kan bruges til behandlinger på Viborg Helsepraktik. Alle vores behandlinger tilbydes også af elever. Du kan vælge f.eks. en fodbehandling, en kropsmassage eller en basis ansigtsbehandling, udført af en elev koster dette kr. 275,-. Du kan også købe en lækker håndcreme eller en blødgørende fodbalsam.
  • Dette er et gavekort på kr. 395,- som kan bruges til behandlinger på Viborg Helsepraktik. Sund og smuk hud har stor betydning for vores velvære. Hos os kan du vælge en ansigtsbehandling til lige netop dit behov, uanset om du har hudproblemer eller blot ønsker at pleje og forkæle dig selv. Du bestemmer selv hvad dit gavekort skal bruges til. F.eks. kan du få en luksus ansigtsbehandling udført af en af vores dygtige elever til kr. 395,-. Eller du kan vælge lakering med CND shellac, farvet eller fransk lak.
  • Dette er et gavekort på kr. 495,- som kan bruges til behandlinger på Viborg Helsepraktik. Smilet starter i dine fødder og det er bestemt ikke en tilfældighed. Fodpleje forebygger gener, og velplejede fødder giver en fantastisk følelse af velvære. For kr. 495,- kan du få en luksus fodbehandling med massage eller kropsmassage som er godt for både krop og sind og kan være med til at lindre, behandle og forebygge smerter… Eller måske en zoneterapi behandling? Du bestemmer selv hvad dit gavekort skal bruges til, overstående er kun et eksempel.
  • Dette er et gavekort på kr. 550,- som kan bruges til behandlinger på Viborg Helsepraktik. Hos Viborg Helsepraktik er der behandlinger til både ham og hende. F.eks. kan du få en Kombineret massage, hvor massagen kombineres med akupunktur eller zoneterapi i en time, eller luksus manicure med håndmassage og lakering af negle. Eller du kan vælge at få fjernet hår på dine ben eller på dit bryst. Du bestemmer selv hvad dit gavekort skal bruges til. Med et gavekort på kr. 550,- kan du også vælge en fod- og underbensmassage eller måske akupunkturbehandling?