Tag din kosmetolog uddannelse hos Viborg Helsepraktik

Med en kosmetolog uddannelse hos Viborg Helsepraktik, sørger vi for at du står godt rustet til et arbejde som lægeeksamineret kosmetolog i enten egen klinik eller som ansat hos en allerede eksisterende klinik.

På Viborg Helsepraktiks kosmetolog skole undervises du på et højt fagligt niveau af en blanding af uddannede kosmetologer med mange års erfaring indenfor faget, uddannede lærere, fysioterapeuter, læger, sygeplejersker, psykoterapeuter og kostvejledere.

Skolens brede udvalg af erfarne undervisere på Viborg Helsepraktiks kosmetolog uddannelse, skyldes at vi ønsker at du bliver undervist bedst muligt indenfor alle områder af kosmetologi så du står bedst muligt rustet til at begynde dit erhverv som lægeeksamineret kosmetolog så snart den afsluttende eksamen er overstået.

kosmetolog

Kosmetolog uddannelse

Som lægeeksamineret kosmetolog kan du forvente at have en bred gruppe af klienter som alle sammen besøger din klinik med ét simpelt formål; at opnå eller vedligeholde en sund og smuk hud. Du kan forvente klienter i alle aldersgrupper med hvert deres behov for behandling; nogle klienter kan umiddelbart være nemme at behandle, imens andre umiddelbart kan virke som en stor opgave.

.

Kosmetologi handler ikke kun om en renere og smukkere hud, den handlere også om psykisk velvære hos klienten. På Viborg Helsepraktiks kosmetolog skole er skolens uddannelse derfor rettet efter at du kan forstå og sætte dig ind i klientens behov for behandling, og derefter er i stand til at udføre behandlingen til perfektion, således at din klient efter endt behandling kan tage af sted med både et smukkere indre og ydre og med et smil på læben.

Udover undervisning indenfor den almene kosmetologi, vil du igennem Viborg Helsepraktiks kosmetolog uddannelse også komme i besiddelse af en solid grundviden indenfor klinikdrift, salgsteknik, anatomi, mikrobiologi, dermatologi, kemi og ernæring – områder som er ligeså vigtige for at blive en dygtig og succesrig kosmetolog som din viden om selve behandlingen. Desuden indgår undervisning som terapeutisk massør også i undervisningen på Viborg Helsepraktiks kosmetolog skole.

Bliv kosmetolog på Viborg Helsepraktiks kosmetolog skole og bliv bedst muligt rustet til en fremtid som lægeeksamineret kosmetolog. Kontakt os i dag for at høre nærmere omkring vores kosmetolog uddannelse.

Læs mere om kosmetolog uddannelsen

Spørgsmål?

Ring og få en uforpligtende snak med vores uddannelsesansvarlig, på telefon 40 14 54 54.

Alice Kallesøe Skoleleder

Alice Kallesøe
Uddannelsesansvarlig

Bliv kontaktet

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)